Søg
Close this search box.

Purusrende volumen

ET gulvafløb, der kan håndtere store mængder

Purusrende volumen opfylder høje hygiejnekrav, store mængder og et højt flowniveau i f.eks. storkøkkener, sundheds- og spamiljøer. Fremstilles i syrefast rustfrit stål (kvalitet EN 1.4404), men kan også fås i rustfrit stål (EN 1.4301).

Modellen findes i flere varianter til installation i enten betonbjælker, mørtel, vinylgulve eller klinkegulve med limflange. Denne model passer til både storkøkkener, hospitaler, spa-anlæg, garager og industrielle miljøer. Gulvafløbet leveres med en let rengørlig og skridsikker rist i belastningsklasse L15. Det betyder, at det kan håndtere rengøringsmaskiner, håndtrucks og lignende lettere køretøjer.

  • Lav indbygningshøjde og høj flowkapacitet
  • Hygiejnisk konstruktion i syrefast rustfrit stål
  • Høj kvalitet og lang levetid

Risiko for, at både det ene og det andet glider med i renden?

Ved håndtering af store mængder kan det ofte være nødvendigt at skylle med andet end kun vand i afløbssystemet. Vælg passende tilbehør, der kan adskille sand, gips, olie eller andre partikler fra væsken, for at minimere risikoen for tilstoppede afløb og forurening. Der er eksempelvis forskellige sikurve og sandfangere at vælge imellem. Disse kan kombineres med en vandlås.

“JEG ER STOLT AF AT KUNNE TILBYDE KUNDEN EN KOMPLET, TILPASSET OPSÆTNING AF PURUS RENDER”
Mats Andersson, salgsansvarlig for rustfrie gulvrender og afløb, Purus AB, Sverige