Søg
Close this search box.

Purusrende fordampning

For midlertidige og begrænsede vandmægder

Purusrende fordampning

En rende uden udløb med ensartet dybde til opsamling af vand, som derefter får lov til at fordampe. Til begrænsede og midlertidige mængder væske i parkeringshuse, garager og værksteder.

Når der mangler passende afløbsforbindelse

Nogle gange er der behov for en afløbsrende, hvor der ikke findes en passende forbindelse i nærheden, eller hvor det ikke er muligt at tilslutte en nødvendig olieudskiller. I sådanne tilfælde kan en såkaldt fordampningsrende være en god idé. Purus’ fordampningsrende passer til lokaler uden specielle hygiejnekrav, såsom garager, parkeringshuse eller værkstedslokaler. Fordampningsrender er velegnede, når flowet af væske er lav og sporadisk, som f.eks. smeltevand fra sne i garager eller på værksteder.

Purus’ fordampningsrende fremstilles normalt i rustfrit stål af høj kvalitet (kvalitet EN 1.4404), men kan også fås i rustfrit stål (EN 1.4301). Den har en jævn bunddybde for optimal fordampning og er fremstillet i høj kvalitet for lang holdbarhed.

Tilpasses efter dit projekts behov

Dette produkt er en del af vores specialsortiment og er derfor ikke tilgængelig i en rendeguide på nuværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte os for at få et løsningsforslag og tilbud.

“JEG ER STOLT AF AT KUNNE TILBYDE KUNDEN ET KOMPLET OG TILPASSET SET-UP AF PURUSRENDER”
Mats Andersson, salgsansvarlig for rustfrie gulvrender og brønde, Purus AB Sverige