Søg
Close this search box.

Purarende (100 & spalte) modul

SKRÆDDERSYET LØSNINGER

PURUSRENDE 100 MODUL

En rende med indbygget fald, som tilpasses helt efter kundens ønskemål. Purusrende 100 modul er den tidligere ‘Gitterrenden’. Konstruktionsmæssigt er forskellen mellem Purusrende 100 modul og Purusrende 100 beton kun dybden og længden. Purusrende 100 er en lavprofilsrende i faste længder.

Purusrende 100 modul er et modulbaseret afløbssystem beregnet til installation i betongulve, masse- eller klinkegulve uden tætningslag og har forskellige modeller til hver gulvtype.

Purusrende 100 modul kommer med brønde med ø75 bundudløb og sideudløb samt ø110 bundudløb. Denne type brønddel kan også vælges til Purusrende 100 modul, hvis du vælger en midterdel med udløb. Du kan også vælge opsamlingsbrønde som udløbsdel til Purusrende 100 modul. Til disse kan du vælge større brønde med højere kapacitet. Ved at kombinere flere enheder kan der opbygges en ubegrænset længde.

Både Purusrende spalte modul og Purusrende 100 modul fremstilles normalt i syrefast rustfrit stål (kvalitet EN 1.4404), men kan også fås i rustfrit stål (EN 1.4301).

Dette produkt er fuldstændig skræddersyet til kunden, så der er ingen rendeguide tilgængelig. Du er velkommen til at kontakte os for at få et løsningsforslag og tilbud.

PURUSRENDE SPALTE MODUL

En rende uden rist. Purusrende spalte modul er den tidligere “Spaltrenden,” en smal gulvrende lavet af syrefast rustfrit stål til installation i betonbjælkelag. Spalte modul render er beregnet til betongulve, masse- eller klinkegulve uden tætningslag.

Purusrende spalte modul er kun 20 mm bred, har en kanalhøjde på 105 mm og en længde på 500 mm. Den leveres med pakninger og skrueforbindelser til montering. Den samlede højde med skrueforbindelser er 124 mm.

Passer til miljøer med hård belastning med åben konstruktion i hele renden, hvilket gør den let at rengøre. Der er flere monteringselementer langs renden for en enkel og hurtig installation.

Dette produkt er fuldstændig tilpasset kundens behov, så der er ingen rendeguide tilgængelig. Du er velkommen til at kontakte os for at få et løsningsforslag og tilbud.

“JEG ER STOLT AF AT KUNNE TILBYDE KUNDEN EN KOMPLET, SKRÆDDERSYET”
Mats Andersson, Salgsansvarlig for rustfrie gulvrender og afløb, Purus AB Sverige