Søg
Close this search box.

Purusrende asfalt

TILPASSET TIL P-HUSE, GARAGER OG VÆRKSTEDER

IDEELT AFLØB

Uanset om du søger afløb til et stort parkeringshus med flere etager, en mindre garage eller en værkstedshal, har vi en passende løsning. Vores rustfrie Purusrende asfalt er designet til nem installation sammen med asfaltbelægning, beton eller mastic-asfalt. Den har en enkel og stabil konstruktion med høj vandgennemstrømning.

Til installation i belægninger af støbeasfalt, asfaltbeton, mastic-asfalt eller beton.

KundetilpasNING er vores hverdag

Purusrende asfalt blev udviklet i dialog med dem, der til dagligt arbejder med det: De professionelle, der udfører arbejdet med tætningslag og belægninger. De delte deres almindelige udfordringer, som vejledte os i vores produktudvikling. I dag etablerer vi normalt en dialog med asfaltentreprenøren for at sikre, at konstruktionen bliver den bedst mulige ift. levetid og minimal vedligeholdelsesindsats. For render i længere over 2,5 m produceres de i sektioner, der skrues sammen på stedet. Tætningspakningen, der bruges, hvor de skrues sammen, kan klare høje temperaturer, er UV-stabil og modstår kemikalier som salt og olie.

GOD FASTGØRELSE MED TILPASSET FLANGE

Purusrende asfalt er fremstillet i syrefast rustfrit stål til installation i betonbjælkelag med belægning af støbt asfalt, asfaltbeton, mørtel eller beton. Renden tilpasses efter behov med hensyn til, hvilke overflader der skal drænes, hvordan byggeprocessen ser ud, og i hvilket miljø med tilhørende belastning, produktet vil blive udsat for.

I standardsortimentet har produktet et ankerbeslag til enkel montering og højdejustering. Disse tilpasses for at opnå en meget god fastgørelse mod betonen. Til rendelejer, der er placeret i kørebane, anbefaler vi at vælge greblisten som tilbehør for at sikre, at den brede bitumenflange fæstner sikkert mod betonen. Renden kan udstyres med skridsikre ristlåg i belastningsklasse L15, som kan holde til personbiler, eller M125 til tungere trafik.

Purusrenne asfalt, rennesluk for parkeringsplasser, garasjer og verksteder.

PROJEKT KUNGSBACKA

Purus har produceret 767,7 meter specialbyggede rustfrie render til parkeringshuset, der blev færdiggjort i 2021 i Kungsbacka. Til projektet med indstøbning i lys asfalt blev der foretaget en række produkttilpasninger i dialog med VVS-ansvarlige fra Caverion. Her beskrives nogle af dem:

  1. Ny låseanordning til risten
    Der blev lavet tilpassede låseanordninger til risten for at fastgører den i renden. Dette øgede forskydningsmarginen, da renderne blev svejset sammen på stedet og fungerer som en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre, at risten flytter sig ved trafik.

  2. Punktsvejset lister og robust flange
    Flangens opgave er at sikre en tæt forbindelse til bitumen-måtten. Flangen skal være fastspændt i betonen for at undgå bevægelse under den konstante trafik. Dette er særligt vigtigt ved valg af let asfalt, da eventuelle reparationer er synlige med det samme. På asfalt-flangen blev der svejset en ekstra liste på for at få betonen til at gribe ordentligt fat i flangen under støbning.

  3. Identifikationsnumre
    Specifikke ID-numre blev placeret i enderne af alle rendelister for at forenkle og fremskynde monteringen samt reducere fejlmarginen vedrørende, hvilke detaljer der hørte til hvilken del. Nummeret angav hvilken etage, hvilken rende og hvilket specifikt sted den unikke del skulle tilhøre.

Da Purusrende asfalt er en del af vores specialsortiment, er der i øjeblikket ingen rendeguide tilgængelig. Du er derfor velkommen til at kontakte os for løsningsforslag og tilbud.

“DET ER IKKE HVER DAG, JEG HAR EN KUNDE, DER VÆLGER LYS ASFALT”
Conny Hallberg, Salgsansvarlig for rustfrie gulvrender og brønde, Purus AB Sverige