Søg
Close this search box.

Purusrende 150

EN "Tilpasset" BRED PURUSRIST - på efterspørgsel

KUNDEEFTERSPØRGSEL LØFTER PURUSRISTE 150 FRA SPECIALPRODUKT TIL STANDARDSORTIMENT

Efter at have leveret Purusrende 150 som en specialmodel i lidt over et halvt år, besluttede vi at lade den indtage en plads i standardsortimentet fra 2022.

De længder, der i øjeblikket tilbydes som standard, er 800, 1000 og 1200 mm. Modellen kommer med midt- og hjørneudløb og er tilpasset til fire forskellige gulvtyper: Beton, Støbemasse, Klinker/lim og Plastmåtte.

Purusriste 150 er en smal gulvrist med høj kapacitet til vandledning, fremstillet i syrefast rustfrit stål til installation i betondæk. Gulvristen har et midterudløb og er beregnet til betongulve som overflade. Supplér med bunddel i plast eller syrefast rustfrit stål samt en rist til højere belastningsklasser eller sil til K3 (300 kg) belastning. Velegnet til brug i storkøkkener, hospitaler, værksteder og spa-anlæg.

ÅSTORPS arrangementshal

Åstorps nye multihal i det nordvestlige Skåne bliver en facilitet til idrætsaktiviteter for skolen og børnehaven, floorball-aktiviteter på Allsvenskan- og elite-niveau samt til andre foreninger i kommunen. Bravida blev valgt som VVS-entreprenør og har valgt at installere Purus’ rustfrie gulvrender. De leverede modeller inkluderer Purusrender 150, Purusrender kvadrat, Purusrender volym og Purusrender städrum.

“JEG ER STOLT AF AT KUNNE TILBYDE KUNDEN ET KOMPLET, KUNDETILPASSSET SET-UP AF PURUSAFLØB.
Mats Andersson, salgsansvarlig for rustfrie gulvafløb og afløbsrender, Purus AB Sverige