Søg
Close this search box.

Purusrende 100

En rendeløsning med stor fleksibilitet

Purus rende 100 er den fleksible rendeløsning. Smal med høj kapacitet og mange anvendelsesområder. Det er en rende med en ristbredte på 100 mm og en hygiejnisk konstruktion, der opfylder kravene til eksempelvis spa- og badeanlæg, hospitaler, plejehjem, skoler samt lokaler til offentlig transport og garager og værkstedslokaler.

Gulvrenderne passer til alle typer gulve, har en stabil konstruktion med høj kapacitet og kan tilpasses individuelle længder.

TIL FLERE GULVTYPE
Purus gulvrender er tilpasset til betongulve, epoxygulve, plastikmåtte med klemmeramme, klinkegulve med limflange, klinkegulve med klemmeramme samt til klinkegulve med limflange og en indlægningsboks, hvor fliser eller lignende placeres, også kaldet ’tile insert’. To varianter af udløbsplacering; midterudløb og endeudløb. Udløbshusene kommer med side- eller bundudløb i dimensionerne Ø50, Ø75 og Ø110 mm.

RISTE TIL BARFODEDE ELLER TUNG TRAFIK?
Riste/siler vælges ud fra anvendelsesområde og den belastning, de udsættes for. Den barfodvenlige rist (K3) anvendes primært på badeværelser, spa og omklædningsrum og findes i forskellige mønstre, herunder også låsbare. Vores skridsikre ristgitter findes i to belastningsklasser, L15 til personbiler og M125 til tungere køretøjstrafik. Disse kan også fås låsbare.

POOLOMRÅDER BLIVER LETTERE AT HOLDE RENE MED PURUS RENNE 100

Når der på mange steder kan være op til hundrede personer i poolområderne på samme tid, og vandet stadig skal holdes rent og pænt, bliver der stillet høje krav til hygiejnen. Hemmeligheden er ofte at tilsætte klor, som angriber bakterier og forureninger, men også et smart og bæredygtigt afløbssystem, der forenkler rengøring og vedligeholdelse af lokalerne kan hjælpe.

Mange af vores kunder er yderst omhyggelige med valget af materialer for at opnå et førsteklasses resultat, som ellers kan påvirke vurderingen og gæsters oplevelse negativt.

Faktisk er det sådan, at jo renere der er i et badeanlæg, desto mindre klor behøves. Dette er ønskeligt, da et højt klorindhold både kan risikere at nedbryde konstruktionen, irritere de besøgenes øjne og luftveje og være mere energikrævende. Et anlæg bygget af holdbare materialer, der er nemme at holde rene, holder sig simpelthen frisk i langt længere tid.

“KUNDEN VIDSTE AT DET BLIVER DYRERE IKKE AT VÆLGE KVALITET. FORSKELLEN SES OFTE ALLEREDE EFTER ET PAR ÅR.”
Owe Helgstedt, salgsansvarlig for rustfrie gulvafløb og brønde, Purus AB Sverige