OM PURUS

Varemærker med stærke positioner

Purus gruppen er en af Skandinaviens førende producenter af produkter til badeværelse og køkken, og de vigtigste produkter er design afløb,  gulvafløb, vandlåse, industriafløb, indendørs afløb, rustfrit stål interiør og sanitet. Purus´ stærke position på det nordiske marked er et resultat af mere end 50 års produktudvikling, med fokus på produktets pålidelighed og innovation i et stækt samarbejde med kunden i centrum. Alle produkter kan købes hos VVS-grossister, den lokale VVS-installatør eller i nærmeste byggemarked/tømmerhandel.

Purus indgår i BLS Industries, en fremtrædende koncern i VVS-branchen, hvor produktionen foregår internt i Sverige. Takket være målrettede investeringer i produktudvikling og en sammenhængende strategi for nye opkøb, er koncernen i dag en af de vigtigste leverandører i VVS-branchen med flere stærke brands.


PURUS JOTI A/S, NORGE
PURUS Joti har kontorer i Oslo og i Halden, Norge, og selskabet er et produktions- og salgsselskab. Joti har i dag produktion egenudviklet afløb og fittings i plast, rustfrit stål og støbejern.
www.purus.no

PURUS LTD, STORBRITANNIEN
PURUS Limited har et kontor i Leeds, West Yorkshire, og selskabet markedsfører sine produktprogrammer for gulvafløb og indendørs afløb
www.purusgroup.com

PURUS OY, FINLAND
PURUS OY har kontorer i Borgå og Selskabet markedsfører og sælger sit produktprogram til det finske marked
www.purus.fi


MERE INFORMATION

Læs mere om Purus produktområder her.
Læs mere om BLS Industries her.